Ketahui 50 Rahsia Penjagaan Kereta Yang Ramai Pomen Tak Nak Anda Tahu

Tips

Thursday, April 20, 2017

Always Yes 4G Lite Internet

Alwayss Yes 4G Lite Internet



Selain dari hotlink mobile RM50 aku guna juga Yes 4G internet. Bulanan RM72.10 sebulan termasuk GST dengan 10gb. Kontrak penggunaan dalam 2 tahun dengan  free huddle 4g yes. Sebab aku guna yes 4g ni sebab di kawan rumah aku, telco lain maxis, celcom dan digi hanya coverage GPRS saja. tiada pilihan aku terpaksalah guna  yes 4g ni. Satu jak yang rasa tak berbaloi. sebabnya aku bayar RM72.10 untuk 10GB sebulan padahal dorang ni ada package RM68 (tak termasuk GST) untuk 16 GB. Kira rugi dalam 6GB dengan jumpa pembayaran yang sama aku buat setiap bulan.


Package internet yes 4g yang ada. Jadi kira untunglah siapa-sapa yang register baru untuk 4g postpaid ni berbanding dengan orang yang dah lama mempunyai akaun dengan yes 4g.

Jadi untuk di rumah aku pilih yes 4g. Kalau di luar aku pilih hotlink untuk data mobile aku. Bole la kan daripada tiada. 







Post a Comment